ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tuesday 18 October 2022

Μήπως τελικά κυβερνούν οι Φαρμακευτικές εταιρείες με τη συνενοχή πολλών;



Περί φαρμακευτικών εταιρειών ο λόγος, για άλλη μια φορά, μια και στη συνέντευξη τύπου Ευρωβουλευτών από διάφορες χώρες και πολιτικές ομάδες, στο βίντεο πάνω, δεν κρύβεται καθόλου η αγανάκτησή τους για την άρνηση παρουσίας του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά, στην επιτροπή που έχει συστηθεί στην Ευρωβουλή σχετικά με τις συμβάσεις των φαρμακευτικών εταιριών και τη διαχείριση της πανδημίας.
Κι εδώ θέλουμε να τονίσουμε όχι την αποτελεματικότητα ή όχι του εμβολίου κατά του ιου Covid-19 αλλά την μη αποτελεσματικότητα της μεγαλύτερης σε εμπλοκή φαρμακευτικής εταιρείας με αυτό, της Pfizer, της οποίας ο υπεύθυνος (C.E.O.), Άλμπερτ Μπούρλα, αρνήθηκε να παρευρεθεί και να δώσει απαντήσεις.

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει μάλιστα ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον C.E.O. της Pfizer, η οποία ήταν μέσω προσωπικών μυνημάτων κειμένου, παρακάμπτοντας κάθε διαφάνεια σύμφωνα και με τον ίδιο τον κανονισμό διαφάνειας της Ευρωπαικής Ένωσης και του ελεγκτικού συνεδρίου της Ευρωπαικής Ένωσης. Στη θέση του μάλιστα ο κύριος Μπούλα έστειλε την κυρία Σμολ, η οποία δεν απάντησε τις σημαντικές ερωτήσεις των Ευρωβουλευτών, όπως η τιμολογιακή πολιτηκή της εταιρείας και η δημοσιοπoίηση των αναφορών κλινικών δοκιμών του εμβολίου για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητά του.
Αναπάντητο φυσικά έμεινε και το ζήτημα αύξησης της θνησιμότητας στις Ευρωπαϊκές χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat τον Ιουλίου 2022.
Μάλιστα στην συνάντηση της επιτροπής οι απεσταλμένοι των φαρμακευτικών έκαναν παρατηρήσεις στα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως "Γιατί τα ρωτάτε αυτά;" !!!!! Τίθεται μάλλον πολύ μεγάλος προβληματισμός για το ποιος τελικά κυβερνάει!

Συνοψίζοντας τους προβληματισμούς μας, το εξής το ερώτημα ενός εκ των Ευρωβουλευτών θα έπρεπε να μας βάλει τουλάχιστον σε σοβαρές σκέψεις, για το ρόλο των φαρμακευτικών σε παγκόσμιο επίπεδο:

"H εταιρεία Pfizer υπέβαλε μία κλινική δοκιμή που ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου 2020. Πως ήταν δυνατόν να μάθουμε εμείς όλοι (ο κόσμος) τον Δεκέμβριο του 2019 ότι υπάρχει ένας Covid ή κορωνοϊός, όπως τον αποκαλούν στην Κίνα. Στις 11 Ιανουαρίου 2020 η Κινεζική κυβέρνηση δημοσιοποίησε τα δεδομένα DNA ή ένα τμήμα τους στο κοινό, και τρεις μέρες αργότερα η Pfizer ξεκίνησε ήδη τις κλινικές δοκιμές για αυτό το εμβόλιο. Πώς είναι αυτό δυνατόν;"...


Συντάκτης Άρθρου: Α. Αποκρεμιώτη

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ